Voorstellen

De oprichter en drijvende kracht achter Vida Nova is Drs. Ariëlle van Gestel.

In 1996 ben ik afgestudeerd aan de Rijks Universiteit te Leiden in de Psychologie. Mijn passie ligt op het gebied van het creëren van bezieling en zingeving binnen een bedrijfscontext en het leven zelf. Na mijn studie heb ik mij verder bekwaamd in het begeleiden van medewerkers en leidinggevenden op alle niveaus van hun ontwikkeling.

Hierin heb ik mij laten inspireren door filosofen als Ken Wilber die een integrale visie op mens- en organisatieontwikkeling hebben. Het is de kunst waar te nemen waar iemand staat in zijn ontwikkeling als mens en daarop aan te sluiten. Ik geloof in het belang van het steeds meer worden wie je werkelijk bent, destijds door Carl Gustav Jung(1875-1961) ‘individuatie’ genoemd.

Mijn persoonlijke missie is dan ook een bijdrage te leveren aan het vergroten van ons bewustzijn t.a.v. van onszelf en de samenleving waarin wij werken en leven.

In dienst van bovenstaande missie heb ik opleidingen gevolgd bij gerenommeerde instituten in binnen- en buitenland. Zo heb ik een mastergraad behaald op 3 verschillende elkaar aanvullende gebieden binnen de begeleidingskunde; NLP, Transpersoonlijke Coaching en Counseling en Jungiaanse Analytische Psychologie.

 

Voorstellen - schilderij

Als je niet graag doet wat je doet en niet doet wat je wél graag doet,
dan heb je wanklank boven muziek verkozen
– Kahlil Gibran –